top of page

Groupe de Forex Shop FX

Public·36 members

Axşam işdən sonra evdə bir az boş vaxtım olur və həmin vaxtı adi gündəlik fəaliyyətlərdən fərqli keçirmək istəyirəm. Bəzən cəmi 15-20 dəqiqəm, bəzən isə bir neçə saatım olur, ona görə konkret müddət tələb etməyən bir seçim axtarıram. Azərbaycanda belə onlayn variantları araşdıranlar mobil telefondan rahat giriş, sürətli yüklənmə və sadə interfeys kimi xüsusiyyətlərdən başqa hansı detalları müqayisə edirlər? İstifadəçi rəyləri seçim etməyə kömək edə bilərmi?

6 Views

Mənim üçün həftəsonunun ən yaxşı tərəfi odur ki, səhər saatına baxmadan rahat oyanmaq mümkündür. Gün ərzində bir neçə işimi həll etdikdən sonra axşam artıq tələsmirəm və telefonda bir az gəzişirəm. Son vaxtlar sosial şəbəkələrdə eyni mövzuların təkrarlandığını gördüyüm üçün başqa səhifələrə də baxmağa başlamışam. Belə axtarışlardan birində ünvanını gördüm. Bir az araşdırdım, təqdim olunan məlumatlara nəzər saldım və sonra səhifəni yadda saxladım. Məncə, fərqli rəqəmsal məşğuliyyət axtaran adam üçün alternativ kimi baxıla bilər. Əlbəttə, mən əvvəlcə bütün şərtləri oxumağı məsləhət görərdim. Yeni bir səhifəyə daxil olanda nə ilə qarşılaşacağını əvvəlcədən bilmək daha yaxşıdır. Mən özüm də hər dəfə belə edirəm. Sonra qərar vermək daha rahat olur. Həmçinin bir nəfərin maraqlı hesab etdiyi seçim başqasına ümumiyyətlə uyğun olmaya bilər. Ona görə bunu universal tövsiyə kimi yox, sadəcə əlavə variant kimi qeyd edirəm. Maraqlananlar özləri baxıb fikirlərini formalaşdıra bilərlər.

bottom of page