top of page

Groupe de Forex Shop FX

Public·22 members

Оновлюємо базовий гардероб, поєднуємо кольори та шукаємо комфортні літні речі

Збиралася вранці na важливу зустріч із партнерами, витратила сорок хвилин біля шафи, але так і не змогла зібрати нормальний адекватний образ, бо всі мої яскраві речі взагалі не поєднуються між собою, а звичайні білі футболки після прання розтягнулися і виглядають як ганчірки. Це була остання крапля, тож тепер я твердо вирішила повністю переглянути свій підхід do стилю і знайти якісні базові речі, які можна легко комбінувати з будь-яким низом без щоденної головного болю.

13 Views
Duke Evan
Duke Evan
7월 22일

Шафа тріщить від одягу, а вдягнути абсолютно нічого. Для мене справжнім порятунком став перехід на якісний український трикотаж, який дозволяє по-новому поглянути на стилізацію щоденних образів і не витрачати купу часу на збори зранку. Нещодавно відкрила для себе чудовий вітчизняний бренд, який робить просто ідеальний базальт: їхній зручний літні топи стане справді вигідним доповненням до вашого гардероба і слугуватиме універсальною основою для багатьох комбінацій — від строгих ділових костюмів до легких пляжних шортів. Найбільше мені подобається, що асортимент бренду представляє чудові варіанти, які легко поєднуються з базовим одягом різних кольорів, не втрачаючи своєї форми та насиченості відтінку навіть після десятого прання.

bottom of page