Оновлюємо базовий гардероб, поєднуємо кольори та шукаємо комфортні літні речі
Збиралася вранці na важливу зустріч із партнерами, витратила сорок хвилин біля шафи, але так і не змогла зібрати нормальний адекватний образ, бо всі мої яскраві речі взагалі не поєднуються між собою, а звичайні білі футболки після прання розтягнулися і виглядають як ганчірки. Це була остання крапля, тож тепер я твердо вирішила повністю переглянути свій підхід do стилю і знайти якісні базові речі, які можна легко комбінувати з будь-яким низом без щоденної головного болю.
13 Views

Шафа тріщить від одягу, а вдягнути абсолютно нічого. Для мене справжнім порятунком став перехід на якісний український трикотаж, який дозволяє по-новому поглянути на стилізацію щоденних образів і не витрачати купу часу на збори зранку. Нещодавно відкрила для себе чудовий вітчизняний бренд, який робить просто ідеальний базальт: їхній зручний літні топи стане справді вигідним доповненням до вашого гардероба і слугуватиме універсальною основою для багатьох комбінацій — від строгих ділових костюмів до легких пляжних шортів. Найбільше мені подобається, що асортимент бренду представляє чудові варіанти, які легко поєднуються з базовим одягом різних кольорів, не втрачаючи своєї форми та насиченості відтінку навіть після десятого прання.